SUNZ TINT: PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI KAMI


Sempena pembukaan cawangan baru, kami di Sunz Tint mengadakan promosi harga runtuh sehingga 50% diskaun, di mana pihak Sunz Tint percaya harga ini tiada di tempat lain.

Rata- rata daripada pelanggan pada hari pertama yang pasang tinted dengan kami sehingga pelanggan kami pada hari ini semuanya teruja dengan promosi yang ditawarkan. Senyuman pelanggan kami terukir apabila membawa kereta mereka pulang setelah krew kami melakukan pemasangan tinted.

Promosi yang ditawarkan sebanyak 50% potongan harga akan berakhir pada 15 April 2019. Berita ini juga menjadi ” buah mulut” terhadap rakan- rakan pelanggan baru kami. Jadi mereka menggunakan kesempatan yang ada sementara harga kami murah.  Kami faham akan pelanggan yang”sempit bertimpuh lega berlunjur ” Hal ini telah membuatkan kami membuka ruang kepada para pelanggan untuk merasai promosi ini.

Cawangan baru kami dibuka di Kg Pandan, Ampang pada jam 10 pagi sehingga 6 petang. Pelanggan yang ingin melakukan pemasangan tinted promosi ini boleh lah melakukan temujanji dengan pihak kami. Sebarang informasi tertera di bawah.

Pihak Sunz Tint berdoa agar kepada yang membaca artikel ini dilindungi oleh Allah SWT dan diberi kesihatan yang baik.

Hubungi atau whatapp nombor ini 016-3887597 untuk lokasi atau sebarang pertanyaan. Juga boleh layari website www. sunztint.com atau boleh klik link ini http://m.me/SUNzKL untuk sebarang pertanyaan.

 

 

 

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *