Nano ceramic film dan teknologi


APAKAH ITU NANO CERAMIC FILM

Filem seramik (nano ceramic) mengandungi bahan bukan konduktif dan bukan logam yang tidak akan mengganggu sebarang peralatan elektronik seperti peranti mudah alih, GPS atau radio di dalam kenderaan, rumah atau bangunan anda. Filem seramik juga menawarkan perlindungan dari cahaya UV, haba matahari, dan sinar inframerah dari matahari yang boleh memudaratkan kulit dan juga mengekalkan suhu di dalaman untuk keadaan minimum, dengan itu memanjangkan dan melindungi perabot anda di dalam kenderaan atau rumah anda. Filem seramik meningkatkan pandangan anda dan mengekalkan penampilan dan warna selama bertahun-tahun. Ia sukar dan tidak akan menghancurkan dengan mudah.

• Perlindungan daripada Sinaran UV berbahaya

 

• Meningkatkan penampilan

 

• Pengurangan silau

 

• Lindungi Kulit

 

• Tidak menjejaskan penglihatan

 

• Kuat dan warna yang stabil

 

• Tidak mengganggu peranti elektronik

 

• Melindungi perabot dari pudar dan retak

 

• Mengurangkan suhu bilik dan kenderaan

 

Filem Seramik (nano ceramic) menyerap sebanyak dua kali lebih banyak haba seperti filem yang dicelup atau hibrid. Ia adalah warna yang stabil dan dianggap sebagai jenis tinting tingkap yang paling berteknologi maju kerana Pengurangan dwi Ultra Violet dan Infra-Merah. Ia mampu menyerapan haba yang tinggi namun masih mengekalkan teduhan cahaya relatif. Ia tidak mengandungi logam, pewarna, atau karbon, tetapi sebaliknya sejenis zarah seramik yang bersifat nonconduktif dan bukan logam.

Filem seramik baru-baru ini muncul di pasaran, tetapi telah terbukti bernilai dari segi prestasi dan kebolehpercayaan. Tinting tingkap seramik mempunyai keupayaan untuk menghalang sehingga 70% haba matahari dan 97% daripada Haba Inframerah. Seperti filem karbon, filem seramik (nano ceramic) membenarkan kecekapan maksimum dalam berfungsi radio, telefon bimbit, sistem GPS, dan semua peranti lain yang dikendalikan dari dalam ruang yang dilindungi. Ia melepasi jenis-jenis lain dalam rintangannya untuk berselaput dan memudar, Filem ini bagus untuk pelanggan yang menginginkan bahan yang sangat tahan lama, dengan kejelasan yang sangat baik, dan memberikan pengurangan haba unggul berbanding pilihan filem lain.

 

Dimana boleh anda dapatkan filem nano ceramic ini? Anda boleh kunjungi oulet sunztint.

 

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di talian +60 16-388 7597

Atau tekan link https://m.me/SUNzKL

 

Kami beroperasi dari pukul 10am-7pm.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *