KELEBIHAN SAFETY FILM- SUNZ TINT


Safety film di khaskan kepada  para pelanggan yang mengalami ketakutan sewaktu memandu ataupun sewaktu memakir kenderaan di pam minyak atau lain- lain kawasan terutamnya kepada kaum wanita. Hal ini mendedahkan kepada penjenayah yang berniat untuk merompak dengan memecahkan cermin kenderaan untuk mengambil sesuatu yang berharga yang telah diperhatikan oleh mereka.

Pihak Sunz Tint memandang serius tentang perkara ini. Isu yang telah diwartakan dalam BHNEWS (https://www.bharian.com.my/berita/kes/2018/01/382133/pecah-cermin-kereta-curah-petrol-kemudian-bakar) dan isu  yang telah viral pada Nov 2017 di Facebook melalui Sikap Keli berkenaan penjenayah memecahkan cermin menjadi kerisauan kepada pihak Sunz Tint dan kami cuba mencari penyelesaian terbaik dalam menangani masalah ini.

Oleh itu, produk Safety Film diperkenalkan oleh kami dalam hasil usaha  menjaga keselamatan kita semua.  Dengan pakej penolakkan sinar UV, ketebalan sehingga 2- 5 mil, IRR tinggi, dan juga membantu dalam penolakkan Infra Merah digalakkan oleh kami untuk merasai tinted Safety Film ini.

Justeru itu, pihak Sunz Tint juga ada pengumuman berkenaan dengan promosi pembukaan cawangan baru kami di Kg Pandan, Ampang dengan potongan harga sehingga 50%. Tarikh sah sehingga 15 April ini. Memamg waktu ini beberapa pelanggan kami yang datang memanfaatkan  promosi ini sebaik mungkin justeru telah membawa rakan- rakan mereka juga. Jadilah pemandu yang menitikberatkan tentang keselamatan dan kesihatan diri sendiri dan juga keluarga di samping mendapat manfaat daripada kelebihan menggunakan Safety Film ini.

Pihak Sunz Tint berdoa agar rakyat Malaysia terutamanya golongan- golongan tertentu berada dalam keadaan selamat, sihat dan dijauhkan daripada bencana yang tidak diingini. Layari website www. sunztint.com atau boleh klik link ini http://m.me/SUNzKL   untuk sebarang pertanyaan dan juga deal harga promosi. Kami daripada pihak Sunz Tint berharap agar sedikit sebanyak tips dan ilmu dapat memberi manfaat kepada semua. Semoga kepada yang membaca artikel ini dipermudahkan segala urusan dan sntiasa bernaung dalam rahmatNya.

KELEBIHAN SAFETY FILM- SUNZ TINT

 

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *