Kami daripada pihak Sunz Tint ingin berkongsi tentang apa itu sinaran UV.  Sinar UV sangat bahaya dan risiko untuk mendapat penyakit adalah tinggi. Sikap tidak mengambil berat oleh semua individu diambil sebagai satu perkara yang serius terutamanya kepada para pemandu.

Berbeza dengan sinar Infra Merah iaitu penyumbang panas yang boleh dirasakan oleh tubuh kita. Ramai pemandu yang hanya fokus kepada IR Rejection tanpa memikirkan UVR dalam memilih tinted film walhal penyumbang berbahaya yang ditimbulkan oleh paparan sinar UV ini yang boleh menebusi kaca film.

Filem penapisan haba UV400 mampu menghalang 100% daripada UV  yang berbahaya dan melindungi kulit mata, kesihatan dan juga uphaisteri dan perabot anda.

Ini antara manfaat UV 400 dalam menghasilkan produk yang terbaik.

  1. Menghindari daripada penyakit kulit
  2. Mencegah penyakit katarak
  3. Perlindungan cahaya biru
  4. Menghalang 100% sinaran UV
  5. Tidak pantulan
  6. Tidak mudah pudar
  7. Kanser kulit

Jadilah pemandu yang menitikberatkan tentang kesihatan diri sendiri dan juga keluarga di samping mendapat manfaat daripada kelebihan menggunakan UV 400 ini. Kami di Sunz Tint ada untuk kepada para pembaca artikel ini atau kepada pelanggan kami dalam menyelesaikan masalah ini dengan produk yang ditawarkan.

Justeru, Sunz Tint nak berkongsi makluman bahawa kami telah membuka cawangan baru di Kg Pandan, Ampang dan promosi 50% telah diadakan untuk para pelanggan yang terawal sehingga 15 April 2019 ini. Promosi ini hanya terhad dengan kualiti tinted yang sangat bagus . Promosi ini dibuka sempena ” Grand Opening Sunz Tint” di cawangan baru. Marilah sama-sama dapatkan peluang ini.

Pihak Sunz Tint berdoa agar rakyat Malaysia terutamanya golongan- golongan tertentu berada dalam keadaan sihat dan dijauhkan daripada bencana yang tidak diingini. Layari website www. sunztint.com atau boleh klik link ini http://m.me/SUNzKL  untuk sebarang pertanyaan dan harga promosi.  Kami daripada pihak Sunz Tint berharap agar sedikit sebanyak tips dan ilmu dapat memberi manfaat kepada semua. Semoga kepada yang membaca artikel ini dipermudahkan segala urusan dan sntiasa bernaung dalam rahmatNya.

 

LINDUNGI DARI SINAR UV – MANFAAT UV400 FILEM

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *