Merdeka !! Merdeka !! Merdeka!!


Terngiang- ngiang laungan merdeka dilaungkan oleh pemimpin Malaysia yg pertama, iaitu Tunku Abdul Rahman yang telah bermandi peluh demi kemerdekaan negara. Sebuah sejarah besar yang mnjadi Malaysia kearah keamanan dan kemajuan untuk terus berkembang dan menjadikan Malaysia menjana ekonomi yang semakin pulih dan stabil.

Kini, hari ini, bulan ini kita telah mencapai 62 tahun kemerdekaan dan kebebasan sebuah negara daripada jajahan anasir luar yang menjadikan rakyat meneliti setiap kejayaan demi kejayaan dengan aman dan teknologi negara yang semakin berkembang . Malaysia beruntung kerana ada air adalah ikan yang menjadikan negara kearah sistematik dalam pemerintahan sebuah kepimpinan demi kepimpinan yang silih berganti.

Usahawan bagai cendawan tumbuh selepas hujan demi tahun dalam membantu menjadikan negara semakin maju dan berkembang pesat dalam mencapai matlamat negara untuk terus berjaya dan capai target negara. Baru- baru ini, Perdana Menteri Malaysia yang ke 7, Tun Dr Mahathir b. Mohamad telah menyahut usahawan- usahawan muda di negara untuk mengembangkan perniagan mereka.

Hari ini, semakin ramai usahawan yang menyahut cabaran ini, dan Sunz Holding Sdn Bhd juga menyahut cabaran ini dengan memperkenalkan produk tinted kepada orang awam. Pelbagai jenis tinted diperkenalkan daripada segi sudut aspek cuaca dan keperluan  pelanggan. Perniagaan ini 100% bumiputera dan harga yang ditawarkan kepada pelanggan adalah mampu milik dengan kualiti yang terbaik.

Dikesempatan ini, Sunz Tint Sdn Bhd membuat promosi kemerdekaan dan promosi ini adalah untuk menawarkan kepada pelanggan untuk melakukan pemasangan tinted sesuai dengan keperluan daripada pelanggan dengan keadaan cuaca negara yang tidak menentu kini.

Segala pertanyaan dan masalah boleh terus ke   https://sunztint.wasap.my/

Sekian terima kasih.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *