WAKTU OPERASI SUNZ TINT

SUNz ditubuhkan pada tahun 2015 dan merupakan sebuah syarikat Bumiputera. Kami pakar dalam pembuatan filem tingkap untuk kenderaan, bangunan, kediaman dan komersial menggunakan teknologi Nano Ceramic Sputter terkini. Filem tingkap terlaris sepanjang masa kami ialah SUNz Tinted Window Film, SUNz Security Window Film dan SUNz Solar Window Film. Kami juga menyediakan perkhidmatan pemasangan berwarna di Bangunan, Pejabat & Rumah.

 

Ramai yang menanyakan BILA SUNZ TINT BEROPERASI ?

Disini Sunz Tint nak beritahu kepada anda semua bahawa waktu operasi Sunz Tint di setiap cawangan adalah pada SETIAP HARI kecuali pada hari Jumaat. Dari jam 10 pagi hingga 7 petang.

Jadi anda tidak perlu risau lagi sekirannya anda tidak sempat untuk datang memasang film penapis haba kereta pada hari-hari biasa atas sebab tidak mempunyai kelapangan waktu.

Anda boleh datang pada bila-bila sahaja kecuali hari jumaat dari jam 10 pagi hingga 7 petang.

 

BAGAIMANA NAK MENEMPAH ?

Okayy.. Untuk pemasangan film cermin gelap Sunz Tint ada pelbagai jenis pakej dengan harga yang berpatutan https://sunztint.com/catalog/ . Anda boleh membuat pilihan dan menempah secara atas talian di https://booking.sunztint.com/app/booking.php atau anda boleh hubungi dan whatsapp sahaja ke  http://wasap.my/601161994301 (REMY AHMAD) untuk keterangan lanjut. 

 

LOKASI SUNZ TINT

Bagi anda yang berminat untuk pemasangan film cermin gelap, anda boleh datang di mana-mana cawangan kami yang berhampiran dengan kawasan kediaman anda. https://sunztint.com/branch/ 

 

 

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *